Başkanlık kupası heyecanı başladı

Başkanlık kupası heyecanı başladı

7.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası açılış karşılaşmasıyla başladı. Harb-İş Spor ve Seka Doğanspor arasında oynanan turnuvanın ilk maçını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başlattı.

Bu yıl 7.si düzenlenen Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası açılış karşılaşmasıyla başladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere birçok davetlinin katıldığı turnuva açılışı Değirmendere Stadı’nda gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Harb-İş Spor ile SekaDoğanspor arasında yapılacak maç öncesinde tek tek futbolcuları selamlayan Başkan Sezer sonrasında yaptığı konuşmada, “7.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası’nın açılışını, Harb-İş Spor ve  SekaDoğanspor takımlarımız arasında oynanan maç ile yaptık. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyor, başlayacak ligler öncesinde fairplay kuralları içerisinde çekişmeli karşılaşmalarla dolu bir turnuva olmasını diliyorum” dedi. Başkan Sezer ardından da turnuvayı başlattı.

 

TURNUVAYA 9 TAKIM KATILDI

Gölcük’ü çeşitli amatör liglerde temsil eden, Harb-İşspor, SekaDoğanspor, Yazlıkspor, İhsaniyespor, Gölcük Şirinköyspor, Gölcük İdman Yurduspor, Kavaklıspor, Hisareyspor ve Çiftlikspor takımları turnuvaya katılırken, bir hafta süreyle devam edecek turnuva 19Ekim’de yapılacak final maçıyla son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.