Başkanlardan esnaf turu

Başkanlardan esnaf turu

Gebze Belediye Başkanı Z. Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı R. Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı E. Altuntaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı H. Çırak, Mahalle Başkanı E. Malkoç ile birlikte Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan dükkânları ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyet ilk olarak mahalle sınırları içerisinde bulunan Gebze Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erat’ın da eşlik ettiği başkanlar halde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

DÜKKÂNLARI ZİYARET ETTİLER

Halci esnaflarının taleplerini ve önerilerini dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyet eski Bağdat ve Kışla caddeleri üzerinde bulunan dükkânları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler ve  bereketli kazançlar temennisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, alışveriş yapan vatandaşlar da hasbihal etti. Esnafların taleplerini, hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, esnafların ve vatandaşların cumalarını tebrik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.