Başkanlardan Akse’de esnaf turu

Başkanlardan Akse’de esnaf turu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Akse sapağı İbrahim Ağa Caddesi’nde esnaf ziyaretleri...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Akse sapağı İbrahim Ağa Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı, alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği programda başkanlar, bölgede bulunan dernek ve kahvehaneleri de ziyaret etti. Bölge esnafını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlardan gelen soruları cevaplandırdı. Sorunları ve belediye çalışmalarına ilişkin vatandaşları bilgilendiren Karaosmanoğlu ve Köşker, esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi.

YAŞANABİLİR GEBZE

Akse’deki kahvehane ve dernekleri de ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftanın bir günü Gebze’ye ayırdıklarını söyledi. Yapılan çalışmaları ve projeleri yerinde takip ettiklerini ifade eden Karaosmanoğlu, “10 yıl öncesine kadar Gebze çok iyi bir konumda. Altyapısını baştan aşağıya yeniden imar ettik. Su, doğalgaz, kanalizasyonu sıfırlandı. Halkımız ve esnaflarımız da sağ olsunlar sabrettiler hizmetlerle bugünlere kadar geldik. Gebze daha yaşanabilir hale geldi” dedi.

İŞBİRLİĞİ SÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu işbirliğiyle Gebze’de başlatılan değişim ve gelişimin sürdüğünü ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle başlatılan çalışmalarımız sürüyor. Altyapı sorunlarını büyük oranda tamamlayan Gebze’mizde üstyapı çalışmalarında da önemli aşamalar kaydedildi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Asli belediyecilik sorumluluklarımızı aksatmadan, sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarımıza önem veriyoruz. Farklı kültürleri bir arada barındıran Gebze’mizin sosyo kültürel yapısına uygun etkinlik ve çalışmalarla kentimizin adını bu alanda da duyuracak işlere imza atmaya özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.