BAŞKANIN İRONİSİ TUTTU

BAŞKANIN İRONİSİ TUTTU

Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu’nun tespiti doğru çıktı. Darıca Maltepe maçında kendini buldu. Lig başlamadan önce Maltepespor...

Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu’nun tespiti doğru çıktı. Darıca Maltepe maçında kendini buldu. 

Lig başlamadan önce Maltepespor maçını işaret ederek gerçek Darıca’yı o zaman göreceğiz, tam anlamıyla o zaman hazır olacağız diyen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Halil Akbaşoğlu’nun bu tespitinde haklı çıktı. Temsilcimiz Maltepe karşısında, coşkulu ve hırslı futboluyla taraftarlarını rahatlattı.

 

YENİ SAYFA AÇTILAR

 

 Lige iki beraberlikle başlayan kupada Kocaelispor’a elenerek artçı şoklar yaşayan Darıca Gençlerbirliği 3.haftada Maltepespor’u yenerek kötü gidişe dur dedi. Bu galibiyet Darıca Gençlerbirliği’nde birlik ve beraberliği yeniden zirveye çıkardı. Futbolcuların özgüveni de yerine geldi. Geçen sezon finalde 2.ligi kaçıran takımın iskeletini bozan, 15 yeni transfer yapan ve en çok eleştiri alan Teknik heyette Maltepe galibiyetiyle derin bir of çekti. 

 

AKSARAY MAÇINA ODAKLANDILAR

 

3.ligde şampiyonluğa odaklanan Darıca Gençlerbirliği ligin 4.haftasında Yeni Aksaray’la karşılaşacak. Temsilcimiz  Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçta 3.ligin yeni ekibini devirip zirve yarışına ortak olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.