Başkan’dan hafta sonu maratonu

Başkan’dan hafta sonu maratonu

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hafta içi olduğu gibi hafta sonlarını da yoğun geçiriyor. Başkan Köşker Gebzeli hemşerilerinin mutlu günlerinde...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hafta içi olduğu gibi hafta sonlarını da yoğun geçiriyor. Başkan Köşker Gebzeli hemşerilerinin mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde yanlarında oluyor. Hafta içi yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğiyle Gebze’ye hizmet üreten Başkan Köşker, hafta sonunu da vatandaşların arasında geçiriyor. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gebze Kültür Merkezi salonu hafta sonları çocuklara tahsis ediliyor. ‘Şirinler’ isimli çizgi filmi izlemek üzere GKM’ye gelen çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, miniklere film öncesi balon hediye etti.

TÜRKER AİLESİNE TAZİYE

Çocuklara özel programların ve eğitici etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Başkan Köşker, daha sonra DOSB Başkanı Mustafa Türker’in önceki gün hayatını kaybeden annesi Emine Türker’in cenazesine katıldı. İlyas Bey Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılan Başkan Köşker, Türker ailesinin acısına ortak oldu. Türker ailesine taziyelerini ileten Başkan Köşker ardından Eskihisar’a geçti.

ENGELLİLERLE BİRLİKTE OLTA SALLADI

 

Burada güzel havanın tadını çıkaran Gebzelilerle sohbet eden Başkan Köşker, Gebze Belediyesi ve Gebze Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen balık tutma etkinliğine katıldı. Engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen balık tutma etkinliğinde vatandaşlarla birlikte denize olta sallayan Başkan Köşker, “Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Engelleri el ele ve gönül gönüle vererek aşıyoruz. Bu güzel havada engelli kardeşlerimizi keyifli bir etkinlikte daha buluşturduk” dedi.  Başkan Köşker, Eva Gayrimenkul’un de açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini şirket sahipleri ve konuklarıyla birlikte kesen Başkan Köşker, “Gebze’mize hayırlı olsun. Bol ve bereketli kazançlar dilerim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.