Başkan’dan anneye: Cennette  komşu olursunuz inşallah

Başkan’dan anneye: Cennette komşu olursunuz inşallah

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, acılı Kalyoncu Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulundu. Şehir içinde azami hızın saatte 30 kilometre olduğunu kaydeden Büyükgöz, sürat yapmak isteyene tümseklerin de, teknolojiden ötürü engel olamadığını söyledi. Acılı anneye, “Cennette komşu olursunuz inşallah” dedi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz beraberinde dar bir heyetle birlikte 735 Sokak’taki malum trafik kazasında hayatını kaybeden 13-14 yaşlarındaki Cemil Kalyoncu için ailesine taziye ziyaretinde bulundu, başsağlığı diledi.

kalyoncu-138.jpg

MUHTAR VE MAHALLE BAŞKANI İLE

Büyükgöz’e ziyaretinde Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş, aynı zamanda Gebze Down Sendromlu Engelliler Derneği Başkanı olan AKP Gebze İlçe Mustafapaşa Mahallesi Başkanı Ergun Karalı ve Gebze Belediyesi taziye sorumlusu Yalçın Yıldırımtepe eşlik etti.

kalyoncu-136.jpg

İKİ ÜÇ SANİYEDE 100

KİLOMETRE HIZA ULAŞIYORLAR

Acılı baba Yusuf Kalyoncu, Büyükgöz’e sokak içinde hız kesici tümsek olmamasından ötürü sitem etti. Büyükgöz özetle, “Sokağa tümsek konulur, konulmaz, doğrudur yanlıştır. Ancak şöyle bir durum var. Teknoloji o kadar gelişti ki artık otomobillerde, motosikletler de iki üç saniye içinde saatte 50 – 100 kilometre hıza ulaşabiliyor. Şehir içinde maksimum hız, saatte 30 kilometredir. Bunun çok üzerine, iki tümsek arası bile ulaşabiliyorlar. Yani demem o ki, 735 Sokak’a talep edilen yerlere tümsek konsa bile, bu bir kültür meselesi aynı zamanda” dedi.

kalyoncu-139.jpg

UKOME İNCELEYECEK

kalyoncu-141.jpg

Yarın (bugün) UKOME ekipleri tarafından sokakta gerekli incelemede bulunulacağını kaydeden Büyükgöz ailenin bugün akşam okutacağı mevlit içinde teçhizat desteğinin yerine getirileceğini söyledi.

BELEDİYEDEN MASA SANDALYE ÇADIR

Gebze Belediyesi masa sandalye temininin yanı sıra mevlidin gerçekleşeceği akşam saatlerinde de yüksek olasılıklı yağış riskinden ötürü ailenin evinin önüne, çadır kuracak.

Sohbetin adından Gebze Belediyesi taziye sorumlusu Yalçın Yıldırımtepe tarafından merhum Cemil Kalyoncu için dua edildi.

kalyoncu-147.jpg

CENNETTE KOMŞU OLURSUNUZ İNŞALLAH

Başkan Büyükgöz ve beraberindekiler duanın ardından evden ayrılırken Büyükgöz tüm aile bireyleri ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diledi. Acılı ailenin evlat acısını anladığını ve hissettiğini kaydeden Büyükgöz, anne Emine Kalyoncu’ya da, “Cennette komşu olursunuz inşallah” dedi.

Haber merkezi

kalyoncu-148.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum