Başkan Yıldızlı: “Kocaeli yarım kalmış projeler şehridir”

Başkan Yıldızlı: “Kocaeli yarım kalmış projeler şehridir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetiminin ev sahipliğinde Gölcük Belediyesi Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi.

CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP il yönetim, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, belediye meclisi üyeleri, geçmiş dönem il başkanları Cevdet Barış, İbrahim Aydın, Cengiz Sarıbay, geçmiş dönem milletvekili Hikmet Erenkaya, geçmiş dönem Değirmendere Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, geçmiş dönem ilçe başkanlarından İsmet İşeri, Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı.

“ÖNÜMÜZDEKİ İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ”

Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Geleceğimiz ve geçmişize bağlı barış kardeşlik ve birbirini seven toplum yaratma sevdasıya liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda hareket eden değerli ailem, danışma kuruluna hoş geldiniz. Mücadele duygularımızdan ödün vermeden büyük bir inanç ve azimle, iktidar olma arzuyla bölgemizde çalışan ilçe yönetimime teşekkür ediyorum. Son 2 seçimi az bir farkla kaybettik.  Önümüzdeki seçimlerde Gölcük’te partimizi iktidara taşıyacağız. Bütün örgüt yapımızla yılmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“KOCAELİ, YARIM KALMIŞ PROJELER KENTİDİR”

Gürel’n ardından partililere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Kocaeli, yarım kalmış projeler kentidir. Kocaeli’nin her köşesinde bu projeler var. Merhum ANAP Milletvekili Osman Nuri Akyol’un girişimleri ile o dönem 50 bin olan nüfusu olan Gölcük’e bir devlet hastanesi yapılmış. 20 senelik AKP iktidarında bugün 170 bin nüfusu olan Gölcük’te bir yenisi yok yerinde. Kocaeli’nin sosyal alanlara ihtiyacı var. Tiyatro, sinema var mı? Gölcük’te kentsel dönüşümü bitirebildiler mi? Her seferinde başlıyor ama daha ortada bir şey yok. Biz bunların ayıplarını söylüyoruz, düzeltin diyoruz. Utanmıyorlar. Ancak algı, iftira. Gölcük’ün trafiği ile ilgili biz adım attıklarını gördünüz mü? Çünkü sorun çözelim diye bir dertleri yok. Burada asrın felaketi yaşandı. Hala şehrin girişindeki 8-9 katlı binalar duruyor. Biz çözüm önerilerimizi de anlatıyor ancak saray iktidarı dinlemiyor. Bizi halk dinliyor. Seçimde iktidarız, bundan en ufak şüpheniz olmasın” dedi.

“KDV ÖTV KALKACAK”

Yıldızlı’nın ardından toplantıda hitap eden Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan şunları kaydetti; “Bütçeyi hazırlayan Cumhurbaşkanı, bütçeyi sunan Cumhurbaşkanı’nın atadığı memur meclisteki kavgaları görüyorusunuz. Kamu kurumlarına baskı yaparak hayatta kalmaya çalışıyorlar. Emekli maaşını arttırmamak için, asgari ücreti arttırmamak için rakamları saklıyorlar. Her şey ortada millet biliyor. Bizler sokağa çıkıp millet ittifakının politikalarını anlatacağız. Biz öğrencilerin KYK borcunu sileceğiz, en düşük emeli maaşı asgari ücretin altında olmayacak, atanamayan öğretmen kalmayacak, öğretmene sağlıkçıya her yıl bir ikramiye vereceğiz, esnafın çiftçinin faiz borcunu sileceğiz, bunları erteleyip uzun vadeli taksitlendirme yapacağız, elektrik doğalgazdan KDV ÖTV’yi kaldıracağız” dedi.
Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

chp-danisma-2.jpeg

 

chp-danisma-3.jpeg

 

chp-danisma-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.