Başkan Yıldızlı: “Bunlarda utanma da yok”

Başkan Yıldızlı: “Bunlarda utanma da yok”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Danışma Toplantısı, ilçe başkanı Suat Ülkü ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP il yönetimi, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, belediye meclisi üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları Bilgutay Bağdat, Zeki Dalay, Aydın Yetkincan, Fedai Uğurlu ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı.

“DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, göreve seçildikleri günden bu yana sürdükleri faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Önceliklerinin yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde gerekli başarıyı sağlamak olduğunu ifade eden Ülkü, “2009 ve 2014 seçimlerinde partimizin oylarını arttırdık, il genel meclisi ve belediye meclisi için temsilci çıkardık. 2019 seçimlerinde ise 6 olan meclis üyesi sayımızı 8’e arttırdık. Bu süreçte bize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Partimizin başarı çizgisi sürekli olarak artmakta. Artık bir hedefimiz var. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyeti’mizi ikinci yüzyılında demokrasi ile taçlandıracağız” dedi.

“KİMSE KONUŞSUN İSTEMİYORLAR”

Ülkü’nün ardından partililere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, ülkemizdeki anti demokratik uygulamalarda değindi. Yıldızlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizi binbir zorluğu teslim ettiler. Hak hukuk adalet arayan, sorununu dile getiren herkesin fişlenerek gözaltına alındığı bir dönemdeyiz. Kendilerinden olmayan, yanlışlıklarını dile getiren kimseye söz hakkı vermiyorlar. Eleştirenleri, ses çıkaranları da terörist olmakla suçluyorlar. 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde Birleşik Arap Emirlikleri FETÖ’nün finansörü diyorlardı şimdi sarayın misafiri. TRT ekranlarına PKK elebaşı Öcalan’ın kardeşini çıkarttılar. Ama sorsan terörist, tarlasını süremediğini söyleyen çiftçi, siftah yapamayıp barkod değiştiren esnaf, geçinemiyorum diyen asgari ücretli ve emekli, barınamayan öğrenci ve tüm bu sorunları halkın iradesini yansıtan meclise taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi.

“İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ”

6 ay önce Dilovası’nda bizi görünce 45 dakika salona gelemeyen belediye başkanına kendi meclis üyeleri bile güvenmeyerek harcama yetkisini elinden aldı. En sonda Dilovası’ndaki vatandaşlara Gay dedi. Oradan gelin Körfez’e her türlü dümen var. Renkli asfalt dökeceğiz diye halkı kandırıp milyonlarca lira fatura kestiler ortada iş yok. Şimdi de sahte iş bitirme evrakıyla iş yaptıkları ortaya çıktı. Kandıra Belediyesi bol keseden gri pasaport dağıtıyor. Bunların gitme vakti. Bizlerin yaptırdıkları bir kenara, kendi yaptıkları anketlerde bile bizler birinci parti çıkıyoruz. İlk seçimde iktidarız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü halkın sorunlarını konuşuyoruz, halkın gündemini konuşuyoruz” dedi.

“HER YERDE ANLATACAĞIZ”

Yıldızlı’nın ardından toplantıda konuşan Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan işe şu açıklamalarda bulundu: “Biliyorsunuz şu anda TBMM’de bütçe görüşmeleri var. Halkın değil sarayın bütçesini önümüze getirdiler. Hayal kurmayın, bütçe de Karamürsel’le Kocaeli ile ilgili, esnafla, işçiyle, tarımla, çiftçiyle ilgili hiçbir şey yok. Bütçede rant var, faiz var, yap işlet devret modeliyle yapılan harcamalar var. 5’li çeteye hizmet ve sarayın masrafları var. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bunların hepsi bitecek. Nasıl bitereceğimizin yolu yönetimi belli, genel başkanımız, bizler bunu her yerde anlatıyoruz. Hep birlikte halka çözümü anlatacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm politikalarını sokağa taşıyacağız. Memurlara gelecek 3600 ek göstergeyi, emekliye maaşının en düşüğünün bile asgari ücretten aşağıda olmayacağını, işçiye asgari ücretin açlık sınırının altında olmayacağını, esnaf bakanlığını kuracağımızı, elektrik doğalgaz faturalarından KDV’yi ÖTV’yi kaldıracağımızı anlatacağız” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

chp-danisma-2.jpg

 

chp-danisma-4.jpg

111-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.