Başkan Yaman Hasta Ziyaretinde

Başkan Yaman Hasta Ziyaretinde

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman Ramazan ayı ile birlikte hasta ziyaretlerine devam ediyor. Ramazan ayında hasta ziyaretlerini aksatmayan Dilovası...

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman Ramazan ayı ile birlikte hasta ziyaretlerine devam ediyor. Ramazan ayında hasta ziyaretlerini aksatmayan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri ile ilçe halkına moral vermeye devam ediyor. Evlerine misafir olarak hastalarla sohbet edip, moral ve motivasyon açısından destek veren Başkan Yaman ‘’Ramazan ayı birbirimizle kaynaşmanın, başkalarının haliyle hemhal olmanın ayıdır’’ ifadelerinde bulundu.

 

 

Göreve geldikleri günden beri halkla diyalog kurma, hasta ziyaretleri ve benzeri durumlardaki aktivitelerin kendileri için önemli bir husus olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ‘’Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle halkımızın dertlerine ortak olmayı, onların böylesi zor zamanlarında yanlarında olarak yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Hastalık ve musibet zamanları insanların üstesinden gelmekte zorlandıkları zamanlardır. Sabırlı olmanın, metanetli olmanın önemli olduğu bu zamanlarda hastaların moral ve motivasyona ihtiyacı vardır. Bu yüzden hasta ziyaretleri bizim için çok önemli. İşlerimizin yoğunluğuna rağmen hastalarımızı hem böyle mübarek bir ayda hem de diğer zamanlarda ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.