Başkan Yaman, Çalışmaları Anlattı

Başkan Yaman, Çalışmaları Anlattı

 AKP Dilovası 18. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi geçtiğimiz akşam İlçe Teşkilat binasında düzenlendi. Toplantında Dilovası Belediye Başkanı...

 

AKP Dilovası 18. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi geçtiğimiz akşam İlçe Teşkilat binasında düzenlendi. Toplantında Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlattı.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, seçimlerinden bu yana aziz milletten almış oldukları bu emaneti ellerinden geldiği kadar layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Yaman, “Bu süreçte bana destek olan tüm milletvekillerime, ilçe başkanıma ve tüm Ak Parti aileme ve meclis üyelerime teşekkür ederim” dedi. 5 Yıllık süreç deki çalışmaları anlatan Başkan Yaman,” 2009 yılında göreve geldiğimizde alt yapıda suda kayıp kaçak %75’den %15’e indirdik. Doğalgaz da %5’den aldığımız oranı %50’lere çıkardık. Üst yapıda bozulan tüm yollarımızı 135.000 m2 Parke, 120.000 ton Asfalt serimi yaparak yollarımızı yeniledik ve 51 yeni yolu imara açtık. 5. Semt konağımızın temelini Diliskelesi Mahallesi’nde attık. Dilovası hastanesi ile ilgili olarak verdiğimiz mücadele sonucu müjdeli haber geldi ve Dilovası Devlet Hastanesi oldu, ek binasını da belediye olarak yapıyoruz” dedi.

BAŞBAKANIN DAVA ARKADAŞIYIM

 

Başkan Yaman Çevre, Eğitim, Sağlık ve diğer alanlar da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yaman sözlerine “ Dünya Lideri Sn. Başbakanımızın sizin gibi birer dava arkadaşıyım. Biz Sn. Başbakanımızı mahcup edecek hiçbir eylem içerisinde bulunmadık ve bulunmayacağız. Bu süreçte bizim aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlar olacaktır. Bu oyuna AK Parti ailesinin gelmeyeceğine canı gönülden inanıyorum. Son ankete göre bugün yerel seçimler olsa Partimizin İlçemizde alacağı oy oranı %55 ‘tir. Dolayısıyla bu hususta ben olabilirim, ama olamayabilirimde, sonuç olarak, kim olursa olsun bizden birisi olacak ve inanıyorum ki başarılı olacaktır, çünkü böyle bir ekibe sahip olmak bir ayrıcalıktır. Ve kazanan kim olursa olsun AK Parti ailesi olacaktır” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.