Başkan Şener Söğüt fuara  Sezgin ve Eranıl için katıldı

Başkan Şener Söğüt fuara Sezgin ve Eranıl için katıldı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli 13’ncü Kitap Fuarı’na 14 Ekim Cumartesi günü Körfezli edebiyatçılar; Gazeteci Yazar Mustafa Eranıl ve Şair Sena Sezgin için konuk oldu

Kocaeli 13’ncü Kitap Fuarı’na bu yıl da Kocaeli’nin ilçelerinin tamamından şair ve yazarlar da katılırken hemen her biri ilçesinden ve civarından eş, dost, akraba ağırladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ilçesinin yazarlarını, fuarda yalnız bırakmadı.

sena-207.jpg

Başkan Söğüt fuara “Dönemin Dönekleri” ve “Körfez Şairleri Antolojisi” adlı iki yeni kitabıyla katılan Gazeteci Yazar Mustafa Eranıl ve 2016’da yayınladığı ikinci şiir kitabı “Badire Çiçeği” ile katılan Sena Sezgin’e stantlarında konuk oldu.

sena-208.jpg

Soldan sağa- Mehmet Sayım, Ahmet Kaptan, Nurettin Okutan, Şener Söğüt, Sena Sezgin ve annesi Ayşe Sezgin

Söğüt’e AKP Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ile Körfez Belediye Meclisi AKP üyeleri Mehmet Sayım ve Ahmet Kaptan da eşlik etti.

GÜZEL YAZIYOR. ALMAYA GELDİK

sena-209.jpg

Sena Zengin ve beraberindeki ailesini ziyareti esnasında denk geldiğimiz Başkan Söğüt gazetemize yaptığı değerlendirmede Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde oturan genç şair ve ailesini 10 yıldır tanıdıklarını belirtip, “Kendisi güzel şiirler yazıyor. Şiir kitabını almaya geldik” dedi. Söğüt, Körfez Belediyesi’nin engellilere yönelik icraatlarını ise özetle şöyle anlattı:

SÜREKLİ YANLARINDAYIZ

sena-210.jpg

Kocaeli Kitap Fuarı’nda Körfezli yazarlara ziyaretini AKP Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve belediye meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştiren Başkan Söğüt, Sena Sezgin’in standını ziyaretinde Aktan Uslu’ya konuştu.

“Biz bu dönem engelli çocuklarımızın okuduğu özel eğitim merkezi yaptık,. Okulun bütün onarımını, tadilatını gerçekleştirdik. Jimnastik dahil spor alanında kendilerine, büyük destek veriyoruz, onların ruh ve beden sağlığı için özel bir hocamız var. Belediye imkânlarından, yüzme faaliyetinden onların faydalanması için ciddi anlamda desteklerimiz oluyor. Zaman zaman gezi programlarımız oluyor. Sürekli onların o özel günlerinde birlikte program yapıyoruz. Faaliyetler yapıyor, bir araya geliyoruz. Sürekli yanlarındayız.”

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.