Başkan Koyun: Samsun maçını bekleyeceğiz

Başkan Koyun: Samsun maçını bekleyeceğiz

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, 2-1'lik skorla kaybedilen Ankaragücü maçından sonra açıklamalarda bulundu. Koyun, teknik direktör değişikliği için Cuma günü oynanacak olan maçı bekleyeceklerini söyledi.

Ligde kötü gidişata son veremeyen temsilcimizde Başkan Engin Koyun maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın maçtan sonra yapmış olduğu basın toplantısında “İsterlerse giderim” açıklamasından sonra tecrübeli teknik adamla yola devam edip etmeyecekleri sorusuna Koyun, “Cuma günü Samsun maçımız var. Maça hocasız çıkmamız doğru olmaz. O maçtan sonra bir karar alacağız” dedi.

 

“PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ”

Play-Off hedeflerinden henüz kopmadıklarını belirten Başkan Engin Koyun, “İki haftadır oyun olarak takımımızın daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Hakem tarafından doğrandık. Hak etmediğimiz yenilgiler aldık. Herkesin içi rahat olsun biz Play-Off oynayacağız. Takımımıza yapacağımız yeni transferlerle yeni bir kimlik kazanacağız. Transferlerin takımımıza güç katacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.