Başkan Köşker Kare TV’ye konuştu

Başkan Köşker Kare TV’ye konuştu

   Gebze’nin ilk televizyon kanalı Kare TV’ye konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, canlı yayında 4,5 yıllık çalışma döneminde...

 

 

 

Gebze’nin ilk televizyon kanalı Kare TV’ye konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, canlı yayında 4,5 yıllık çalışma döneminde kentte yaşanan değişimi anlattı

 

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Kare TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan gündem özel programına konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye hizmetleri ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. 4,5 yıllık hizmet döneminde hayata geçirilen projelerin yanı sıra kentte yaşanan değişim ve dönüşüme dair bilgiler de paylaşan Başkan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürütülen çalışmaların sonuçlarının kente değişim ve gelişim olarak yansıdığını vurguladı.

KENTİMİZ BİZİM AİLEMİZ

Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve hayata geçirilen projelere ilişkin bilgi veren Köşker, “Ailemizin özverisiyle, halkımızın teveccühüyle kentimize hizmet etme gayretinde olduk. Kıymetli hemşerilerimiz, kentimiz bizim ailemiz oldu. Bu büyük ailenin hizmetkârı olmak bizim için kıvanç vesilesi. Kentimizi yaşamaktan zorunlu olunan bir şehirden keyif alınan, mutlu olunan bir şehir haline getirme gayretiyle yaptığımız hizmetlerin neticesinde alınan bir hayır duası, bir teşekkür en büyük kazancımız oluyor” dedi.

YENİ YIL TEMENNİSİ

 

En büyük projelerinin Gebze halkını mutlu etmek olduğunu vurgulayan Başkan Köşker, “2009’da Gebze Değişiyor, Gebze Gelişiyor sloganıyla başladığımız hizmet yarışında bugün ulaştığımız noktayı tek cümleyle ifade etmek gerekirse kelimenin tam anlamıyla ‘Gebze sınıf atladı’ diyebiliriz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.