Başkan Karabacak'a her kesimden destek var

Başkan Karabacak'a her kesimden destek var

 2004 yılından itibaren görev yaptığı süre boyunca halkın her kesiminin büyük desteğini alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, son zamanlarda...

 

2004 yılından itibaren görev yaptığı süre boyunca halkın her kesiminin büyük desteğini alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, son zamanlarda yapılan yatırımlarla bir kez daha Darıca halkının gönlünde yer edindi. Son iki haftada ilçede yapılan F.Çakmak Mh. Aile Sağlık Merkezi, K.Karabekir Mh. Bilgi Evi, F.Çakmak Mh. Semt Sahası, Kızılay Hizmet Binası açılışı ve 112 Acil Servis istasyonu temel atma törenlerinde Kocaeli AKP Milletvekilleri Fikri Işık, M.Ali Okur ve İlyas Şeker’in yanısıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun övgü ve desteğini alan Başkan Karabacak halk nezdinde de büyük beğeni kazandı.

HEP BİRLİKTE BAŞARDIK

 

Hafta sonu yapılan Bilgi Evi ve Kızılay Hizmet Binası açılışlarında Başkan Karabacak’ı bağrına basan ilçe halkı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte gerçekleştirilen Karabük ve Erzurum İli İspir İlçesi dernek ziyaretleri ile esnaf ve pazar ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Dernek ziyaretlerinde Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ak Parti Hükümeti’yle birlikte Türkiye’nin her alanda önemli atılımlar gerçekleştirdiğine vurgu yaparken, yerel yönetimlerde de Ak Kadroların büyük projelere imza attığını ifade etti. Şeker Darıca’da da son dönemde önemli işler yapıldığını ifade ederek Başkan Karabacak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.