Başkan Karabacak hacı ziyaretlerine başladı

Başkan Karabacak hacı ziyaretlerine başladı

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, geleneksel hale getirdiği hacı ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor. Bu çerçevede hac farizasını yerine...

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, geleneksel hale getirdiği hacı ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor. Bu çerçevede hac farizasını yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ederek, çiçeği burnunda hacılara ibadetlerinin hayırlı olması dileğinde bulunup tebrik eden Başkan Karabacak Darıca’daki yaklaşık 100 kişilik hacı kafilesini evlerinde tek tek ziyaret ederek bu güzel geleneği devam ettirmeyi planlıyor.

ÇEVRENİZDE ÖRNEK İNSANLARSINIZ

 

Beraberinde Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağtaş, AKP Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve eşi Teslime Karabacak’la birlikte hac farizasını yerine getiren, ilçedeki hacıları evlerinde ziyarete başlayan Başkan Karabacak, “kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz ve sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde paylaşmanız umuduyla haccınızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Hepiniz artık çevrenizde örnek insanlarsınız, yaşantınızı bu düşünceyle devam ettireceksiniz" diyerek hacıları kutlarken, çiçeği burnundaki hacılar ise Başkan Karabacak ve misafirlere hurma ve zemzem suyu ikram ederek, kutsal topraklarda olmanın mutluluğunu ve manevi hazzını dile getirerek Allah’ın herkese bu mutluluğu ve manevi hazzı tattırması temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.