Başkan Hürriyet’ten basın mensuplarına ‘tarihi’ yemek

Başkan Hürriyet’ten basın mensuplarına ‘tarihi’ yemek

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ile Tarihi Süleyman Paşa Hamamı'nda bir araya gelerek gazetecilerin basın onur gününü kutladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutlamak amacıyla Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini, Tarihi Süleyman Paşa Hamamı olarak bilinen ve geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı Şehr-i İzmit Kafe’de ağırladı. KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ve gazeteciler ile buluşmasında konuşan Başkan Hürriyet, Aralık ayı meclis toplantısında gündeme gelen Basın Müzesi ile ilgili de fikir alışverişinde bulundu.


HÜRRİYET'E TEŞEKKÜR
Başkan Hürriyet, yemeğin ardından Şehr-i İzmit Kafe’ye yakın olan Basın Müzesini de gazeteciler ile birlikte gezerek, müzede yapılması gereken yenilikleri paylaştı. Basın Müzesi’ne ilk defa gelen ve müzenin içerisindeki tarihi atmosfere hayran kaldığını belirten Hürriyet, müzeyi canlandırmak için yapılacak çalışmaların planlamasının bir an önce yapılması gerektiğini belirtti. Programda sonunda söz alan KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ise; ev sahipliğinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e teşekkür etti.

 

gazeteciler-2.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.