Başkan Hürriyet’e ziyaret

Başkan Hürriyet’e ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet "Pegasus" lakaplı eski milli basketbolcu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Adayı Harun Erdenay'ı makamında ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Milli Takım eski basketbolcusu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Adayı Harun Erdenay’ı ağırladı. Ziyarette, Yalova VİP Spor Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, Edremit Gürespor Kulübü Başkanı Ahmet Çetin ile Basın Danışmanı Samet Ekin ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa da hazır bulundu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette, sporun tüm alanlarında gençlere büyük önem verdiklerini belirten başkan Hürriyet, özellikle kadın basketbolunda son yıllarda altyapıya dair önemli çalışmalar yapıldığının altını çizdi. Başkan Hürriyet, 4 Kasım’da yapılacak Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlık Seçiminde Harun Erdenay’a başarılar diledi.

 

HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

“Pegasus” lakaplı Harun Erdenay ise Kocaeli’nin basketbol alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Harun Erdenay ayrıca UMF Yapı İzmit Belediyespor’un son yıllarda önemli başarılara imza attığını ifade ederek, basketbola büyük önem veren başkan Hürriyet’e tebrik ve teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.