Başkan Hürriyet Çınar  Evleri yerinde inceledi

Başkan Hürriyet Çınar Evleri yerinde inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Akpınar Arızlı mevkiinde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesinin şantiyesini inceledi.

İnsan ve çevre odaklı, depreme dayanıklı, mimari tasarıma önem verilen ve sosyal konut anlayışına yeni soluk getiren Kiptaş İzmit Çınar Evlerin inşaatı yüzde 17 tamamlandı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt ile birlikte şantiye alanında incelemelerde bulundu. Yaklaşık 4 ay önce temeli atılmaya başlanan Kiptaş İzmit Çınar Evlerin zorlu kış koşullarındaki aksamalara rağmen yüzde 17 fiziki gerçekleşme oranına ulaşması ve şeklen kendini göstermeye başlaması memnuniyet verdi.

İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Hürriyet inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak, “Çok hızlı gidiyor inşaat süreci. Bloklar ortaya çıkmaya başlamış. Projenin genel hatları oluşmaya başlamış. Güzel proje, nitelikli üretim, nitelikli tasarım ortaya çıktığı da apaçık görünüyor. Sayın genel müdürümüze ve onun şahsında tüm çalışanlara Kocaeli adına, İzmit adına teşekkür ediyorum. Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ekrem İmamoğlu’na da buraya, İzmit’e verdiği değer için teşekkür ediyorum, selamlarımı iletmek istiyorum” dedi.

inceleme-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.