Başkan Büyükgöz ÖSYM binasını devraldı

Başkan Büyükgöz ÖSYM binasını devraldı

Başkan Büyükgöz, “ÖSYM binasının anahtarını GTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan'dan teslim aldık

Gebze Belediyesi tarafından yapılacak iyileştirme ve modernizasyon çalışmalarının ardından anne, kadın-çocuk eğitim merkezi olarak kullanılacak eski ÖSYM binasının devrini sağlayan Başkan Büyükgöz,  “ÖSYM binasının anahtarını GTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan'dan teslim aldık” dedi.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eski ÖSYM merkezi olarak binayı düzenlenen sembolik törenle devraldı. Gebze Belediyesi tarafından yapılacak iyileştirme ve modernizasyon çalışmalarının ardından anne, kadın-çocuk eğitim merkezi olarak kullanılacak binanın anahtarını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’dan alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Önceden Gebze Teknik Üniversitemizin kuruluşu binası olan ve şimdiki ÖSYM binasındayız. Bugün devraldığımız bu binada anne, kadın-çocuk eğitim merkezimizi oluşturacağız. Üniversitemizin kıymetli yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerin ve mutabakatın ardından bugün devrini sağlıyoruz.

 

İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK SÜRECEK

Bina kuruluş amacına uygun olarak yine eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği bir merkeze dönüşmüş olacak. Kıymetli rektör hocamızdan bugün anahtarını teslim aldığımız binanın Gebze’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan yaptığı açıklamada,  “Sağ olsun belediye başkanımız bize, üniversitemize her zaman her alanda destek oluyor. İki kamu kurumunun kazan-kazan metoduyla hareket ederek atıl durumdaki binanın değerlendirme amacıyla vardığımız işbirliği hayırlı olsun. Üniversite-belediye işbirliğimizin bundan sonra da artarak devam edeceğine inancımızı yineleyerek sayın başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

 

bina-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.