Başkan Büyükakın’dan açılışa davet

Başkan Büyükakın’dan açılışa davet

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de katılın’’

Kocaeli 10. Açılış Bayramı, 6 Ağustos Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İzmit Milli İrade Meydanında saat 16.30’da yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de katılın’’ sözleriyle Büyükşehir’e ait eserlerin de hizmete gireceği 10. Açılış Bayramı’na tüm Kocaeli halkını davet etti.   

 

İLK AÇILIŞ BAYRAMI 12 YIL ÖNCE

Bundan 12 yıl önce Türkiye’ye açılış bayramları heyecanını kazandıran Kocaeli’ni bu kez 10. Açılış Bayramı heyecanı sardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 10. Açılış Bayramı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı farklı alandaki eserlerin de resmi açılışı yapılacak. Kocaeli’de ilk açılış bayramı heyecanı 19 Kasım 2006 tarihinde yaşanmıştı. 99 eserin açılışının yapıldığı 1. Açılış Bayramı aynı zamanda Türkiye’ye de örnek olmuştu. Ardından 2007, 2009, 2011, 2012, 2015, 2016, 2017 ve 2020 yıllarında Kocaeli’de açılış bayramı heyecanı yaşandı. Geride kalan 9 açılış bayramında toplamda 1.336 eser hizmete alındı. 

 

BU MUTLULUĞU HEP BERABER YAŞAYALIM”

Kocaeli’de bugüne kadar hayata geçirilen tüm açılış bayramlarında kendilerini yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kendisini bir kez daha şehrimizde ağırlamaktan büyük bir onur ve memnuniyet duyacaklarını ifade etti. “Türkiye’nin her alanda yükselen yıldızı Kocaeli’nde yapılan eserler, açılış bayramlarıyla görücüye çıkıyor ve büyük beğeni topluyor’’ diyen Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde birbirinden değerli eserlerimizin hizmete gireceği bir açılış bayramı heyecanını daha yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın aramızda olması bizim mutluluğumuza mutluluk, heyecanımıza heyecan katıyor. 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’da İzmit Milli İrade Meydanında gerçekleştireceğimiz 10. Açılış Bayramı’na tüm halkımızı davet ediyorum. Gelin bu coşkuyu, bu gururu, bu mutluluğu hep beraber yaşayalım’’ ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.