Başkan Büyükakın Yığılcalılar iftarında

Başkan Büyükakın Yığılcalılar iftarında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hemşehri dernekleri ile buluşmalarına Ramazan Ayı’nda da devam ediyor. Büyükakın son olarak Kocaeli Yığılcalılar Derneği tarafından gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kentin kültürel zenginliği” olarak tanımladığı hemşehri derneklerini yalnız bırakmıyor. Dernekler ile buluşmalarına Ramazan Ayı’nda da devam eden Başkan Büyükakın bu kapsamda Kocaeli Yığılcalılar Derneği’nin Derince Yenikent Kültür Merkezi’nde verdiği iftara katıldı.

DERNEK BAŞKANI PLAKET TAKDİM ETTİ

Kocaeli Yığılcalılar Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş ve yönetiminin davetlisi olarak iftara katılan Başkan Büyükakın, iftar öncesi dernek üyeleri ile bol bol sohbet etti. İftarda konuşan Başkan Büyükakın, “Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin, Ramazan Ayınızı mübarek eylesin. Kadir Gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi. Dernek Başkanı Keleş ise Başkan Büyükakın’dan her zaman destek gördüklerini vurguladı, derneğe katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak:Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.