Başkan Büyükakın STK’ları konuk etti

Başkan Büyükakın STK’ları konuk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, son olarak üç önemli STK’yı misafir etti.

Kızılay Şube Başkanı İbrahim Pay, Mobilyacılar Odası Başkanı Orhan Arguner ve Türkiye Radyo Amatörleri Haberleşme Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Umut Öcal ve yönetimlerini ağırlayan Başkan Büyükakın, Kocaelilerle gönül bağı kurduklarını vurguladı.

 

“HALKIMIZLA GÖNÜLDEN GÖNLE BULUŞUYORUZ”

Konuklarının şehre dair önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Bu aziz millete hizmet edecek uzun bir yolumuz var. Çalışıyoruz, sokak sokak geziyoruz ve vatandaşımızı dinliyoruz. Aslında sessiz bir şekilde halkımızla gönülden gönle buluşuyoruz. Bizi her fırsatta samimi bir şekilde bağrına basan hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BİRİNCİ GÜNDEMİMİZ HİZMET ETMEK”

Meslek odalarından kamu yararına birçok dernekle bir araya gelen Başkan Büyükakın, “Milletimizi dinliyor, adımlarımızı da ona göre atıyoruz. Bu bizim için en önemli kırmızıçizgimizdir. Hizmetlerimiz kenti kuşatırken çok yoğun bir mesai harcıyoruz. Birinci gündemimiz vatandaşımıza hizmet etmektir, gönlüne girmektir” diye konuştu. 

 

“DÜZENLİ KAN BAĞIŞI YAPILMALI”

Kızılay Şube Başkanı İbrahim Pay ve yönetimiyle olan buluşmasında Kan Haftası’na değinilirken, kan vermenin ne kadar önemli olduğunun da altı çizildi. Kızılay’ın sosyal yardımlarına dikkat çekilen görüşmede Başkan Büyükakın, “Tabi hemşerilerimizden istediğimiz bir adım öne çıkmaları ve kan bağışında bulunmalarıdır. Düzenli kan bağışı yapmanın önemine de bu vesileyle vurgu yapmak istiyorum. Kan dostluğu, kan bağışıyla gerçekleşecek en güzel yaşam sevincidir” diye konuştu.

 

“TEBRİK EDİYORUM”

60. Yılını kutlayan Türkiye Radyo Amatörleri Haberleşme Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Umut Öcal ve yönetimini kutlayan Başkan Büyükakın, “Derneğinizin ve üyelerinizin afetler başta olmak üzere acil durumlarda iletişimi kolaylaştırmanızı takdirle karşılıyor ve sizleri tebrik ediyorum. Afetlerde müdahalelerinin kolaylaşmasına sağladığınız katkı elbette çok özel bir durum. Bir kez daha sizleri ve üyelerinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini sarf etti.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Başkan Büyükakın ayrıca, Mobilyacılar Odası Başkanı Orhan Arguner ile yönetimini yeniden seçilmeleri ve göreve başlamalarından dolayı tebrik etti. Kendilerini kabul eden Başkan Büyükakın’a teşekkür eden meslek odalarının başkanları ve yönetimleri, Kocaeli’ne ve ülkeye hizmet etmekten gurur duyduklarını dile getirdiler. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.