Başkan Bıyık’tan 14 Şubat sürprizi

Başkan Bıyık’tan 14 Şubat sürprizi

Darıca Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir çekiliş düzenledi. Sosyal medya hesaplarından canlı yayında yapılan çekilişte 14 kişi çift kişilik yemek çeki kazandı

Darıca Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir çekiliş düzenledi. Sosyal medya hesaplarından canlı yayında yapılan çekilişte 14 kişi çift kişilik yemek çeki kazandı Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde çift kişilik yemek kazanma fırsatından yararlanmak isteyenler çekilişe yoğun ilgi gösterirken binlerce Darıcalı arasından şanslı 14 çift Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

BAŞKAN BIYIK’TAN ÇİÇEK SÜRPRİZİ

Çekilişi kazanan talihliler Darıca Belediyesi bünyesinde bulunan Deniz Köşkü Restoran’da akşam yemeği yerken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da çiftlere sürpriz yaparak çiçek hediye etti. Çiftlere selam veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Sevgi dünyadaki en kıymetli duygudur. 14 Şubat vesilesiyle tüm insanlarımızın arasındaki sevgi, saygı farkındalığın artması noktasında biz de bir katkıda bulunalım istedik. Çekilişimize katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, kazanan talihlilerimizi de tebrik ediyorum. Onların mutluluklarına ortak olmak bizleri de ayrıca mutlu etti” diye konuştu. Başkan Muzaffer Bıyık’ı karşılarında gören Darıcalılar da sürpriz hediyesi ve ilgisi için teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.