Başkan Bıyık’tan 1 Mayıs mesajı

Başkan Bıyık’tan 1 Mayıs mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Alın terinin önemini ve kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak işçilerimizin ve emekçilerimizin daima yanında olacaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum. Tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs'ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bizler de göreve geldiğimiz günden bu yana işçi ve emekçilerimizin sorunlarına her zaman samimiyetle çözüm üretmeye çalıştık. İstihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için önemli adımlar attık. Darıca Belediyesi bünyesinde oluşturmuş olduğumuz İstihdam Masası projesi ile yüzlerce kişiye iş bulmanın sevincini yaşadık. İşçi ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu ve emekçinin alın terinin kurumadan hakkının verilmesi gerektiğine olan inancımızla belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerimizin hak ettikleri ücreti almaları ve sosyal haklarının da eksiksiz verilmesi yönünde adım attık ve toplu sözleşmeyi imzaladık.

Tüm dünyayı ve ülkemizi de olumsuz etkileyen koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında da işçilerimiz büyük bir özveriyle mücadele ediyor. İlçemizin her noktasında vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için gece gündüz demeden canla başla çalışan belediye işçilerimiz başta olmak üzere tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.