Başkan Bıyık, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Başkan Bıyık, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Her hafta farklı bir okulda bayrak törenine katılarak öğrencilerle ve öğretmenlerle buluşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın bu haftaki adresi Neşet Yalçın Ortaokulu oldu.

Her hafta farklı bir okulda bayrak törenine katılarak öğrencilerle ve öğretmenlerle buluşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın bu haftaki adresi Neşet Yalçın Ortaokulu oldu. Öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı'nı okuyan Başkan Muzaffer Bıyık, öğrencilere iyi dersler diledi. Bayrak töreninden sonra okul idaresi ve öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, okulda görevli öğretmenlerin görüş, istek ve taleplerini de dinledi.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE VERDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bayrak töreninin ardından okul öğrencileri olan ve Muay Thai’de Avrupa ikincisi olan Devrim Kılıç ile Tekvando’da Kocaeli birincisi olan Elif Karakelle’ye ödüllerini de takdim etti. Başarılı öğrencileri tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Her hafta farklı bir okulda bu heyecana ortak oluyoruz. İlçemizde eğitim bizim olmazsa olmazımız. Eğitimi ve gençlerimizi önemsiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri için bizler de üzerimize ne düşüyorsa yapmak için çalışıyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüz ile Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bünyesinde gençlere yönelik eğitimden spora birçok farklı alanda eğitim ve destek veriyoruz. Madalya kazanan iki öğrencimizi bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Darıca Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.