Başkan Bıyık 2021 yılını değerlendirdi

Başkan Bıyık 2021 yılını değerlendirdi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2022 yılının Darıca için yeni eserler ve hizmetleri faaliyete geçtiği bir yıl olacağını söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2022 yılının Darıca için yeni eserler ve hizmetleri faaliyete geçtiği bir yıl olacağını söyledi. Yeni yıl değerlendirmesinde bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni yılda Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek şöyle konuştu:

 

2021 DARICA’DA HİZMET YILI OLDU

“Darıca Belediyesi olarak 2021 yılında eğitimden kültür sanata, spordan altyapı ve üstyapıya kadar birçok önemli projeyi hayata geçirdik. 2021 yılı tam anlamıyla ilçemiz için hizmet yılı oldu. Geride bıraktığımız yılda gece gündüz demeden vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen göstererek sorunlarını çözmek için canla başla çalıştık.

 

CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖDÜL

2021 yılı Darıca için en anlamlı yıllardan biri dolu. Gençlere yönelik çalışmalarımızın en önemli projelerinden biri olan Gençlik Koridoru projesi ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almanın gururun hep birlikte yaşadık. Cumhurbaşkanımız tarafından ödüle layık görülmek çalışma heyecanımızı ve gayretimizi daha da arttırdı. Geleceğimizin teminatı olan gençlere yönelik projelere daha fazla ağırlık vermeye devam edeceğiz.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖRNEK PROJE

Darıca Belediyesi olarak 2021 yılında öncelik verdiğimiz bir diğer konu da kentsel dönüşüm çalışması oldu. Deprem gerçeği ile karşı karşıya olduğumuz bir dönemde Emek Mahallesi 256 Evler belgesinde 329 dairelik kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek bölgemizde bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Kentsel dönüşüm dün olduğu gibi bugün de yarın da önceliklerimizden olmaya devam edecek.

 

DOLU DOLU KÜLTÜR SANAT

Darıca Belediyesi olarak gençlerimizin kendilerini daha iyi geliştirmeleri için kültür sanata yatırım yaptık. Binlerce gencimize çeşitli kurslar ile eğitim verdik. İskoliye Sanat Akademisi’nin yanı sıra KİGEM ile gençlerimiz geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanıyorlar. Kültür sanat etkinliklerimizin yanı sıra bizim çocuklar diye adlandırdığımız kendi kursiyerlerimiz ile sanat günleri düzenledik.

 

SPORDA ÖNEMLİ BAŞARILAR

Darıca Belediyesi olarak 2021 yılı özellikle spor alanında yatırımlarımızın meyvesini topladığımız bir yıl oldu. Milli sporcumuz Eray Şamdan Tokyo Olimpiyatlarında karate branşında ülkemize ilk madalyayı getirerek tarihe geçerken Darıca olarak bu gururu hep birlikte yaşadık. Eray Şamdan Spor kompleksimizde karate dışında muay thai, boks, yüzme, tekvando gibi 8 farklı branşta binlerce gencimize eğitim veriyoruz. Atletizmden karateye ve boksa birçok farklı branşta sporcularımızın gerek ulusal gerekse de uluslararası alanda elde ettiği başarılar bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.