Başkan Aysel mazbatayı aldı

Başkan Aysel mazbatayı aldı

Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Fatih Aysel, mazbatasını aldı.

Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası 9.Olağan Genel Kurulu 14 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilmişti. Gerçekleşen genel kurulda 34 yıldan beri başkanlık görevini sürdüren Yaşar Yılmaz ile Fatih Aysel yarışırken üyelerin kullandığı oylar neticesinde başkanlık yarışını Fatih Aysel kazanmıştı. Üyelerin 70’nin oyunu alan Fatih Aysel yeni başkan olurken Yaşar Yılmaz 62 oyda kaldı. Seçimi kazanmasının ardından mazbatasını beklemeyen yeni Başkan Fatih Aysel, İzmit Seçim Kurulu’nda gerçekleşen törenle mazbatasına kavuştu. Başkan Aysel, mazbatasını İzmit İlçe Seçim Müdürü Tuğba Kılınç’ın elinden aldı.

 

DURMUŞ’U ZİYARET ETTİLER

Mazbatasını alan Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Aysel, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği hizmet noktasında kendisini bekleyen yönetim kurulu üyeleri ve destekçileri ile bir araya geldi. Yönetim kurulu ve destekçileriyle birlikte günün anısına fotoğraf çektiren Başkan Fatih Aysel, Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni yönetimi ve beraberindekilerle Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Kadir Durmuş’u makamında ziyaret ettiler.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.