Başkan Aygün Şampiyonu kutladı

Başkan Aygün Şampiyonu kutladı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, U 14 Türkiye Atletizm Festivali'nde şampiyon olan Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Spor Kulübü Sporcusu Ekin Yurttaş’ı tebrik etti.

EKİN YURTTAŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
21-22 Ocak tarihlerinde Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleşen Türkiye U14 Salon Atletizm Festivali’nde yarışan Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Spor Kulübü Sporcusu Ekin Yurttaş, önemli bir başarıya imza attı. 60 metre yarışını birinci olarak tamamlayan ve Türkiye şampiyonluğuna uzanan Ekin Yurttaş, beraberinde babası Suat Yurttaş, antrenörü Abdil Ceylan ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Tayfun Tosun ile birlikte Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti.
TESİSLERLE BİRLİKTE BAŞARI DA ARTACAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aygün, “Derince Belediyesi olarak gençlerimize spor yapacakları yeni alanlar kazandırmak için çalışıyoruz. Dumlupınar’da Gençlik ve Spor Merkezimizi inşa ediyoruz. Artından Fatih Mahallesi ve diğer bölgelerde çalışmalarımız devam edecek. İnanıyorum ki bu tesislerimizin sayısı arttıkça spordaki başarımız da aynı oranda artacak. Sporcumuz Ekin Yurttaş’ı da elde ettiği bu dereceden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.