Başkan Akbaş, Bilgi Evinde

Başkan Akbaş, Bilgi Evinde

 Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Cumhuriyet Mahallesi’nde belediye tarafından hizmete sunulan bilgi evini ziyaret etti. Öğrencilerin akın...

 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Cumhuriyet Mahallesi’nde belediye tarafından hizmete sunulan bilgi evini ziyaret etti. Öğrencilerin akın ettiği ve her gün ziyaretçileri ile dolup taşan bilgi evinde bir süre öğrencilerle ilgilenen Akbaş, eğitim adına yapılan hizmetlerde öncelikli olarak öğrencileri düşündüklerini ifade etti. Ziyarette başkan Akbaş’a belediye başkan yardımcısı Nizamettin Günay eşlik etti.

BİLGİ EVİ BİLGİ AŞILIYOR

Çayırova Belediyesi olarak eğitime yapılan her yatırımın yerinde ve doğru bir hizmet olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, gençlik merkezleri bünyesinde oluşturdukları bilgi evlerinin bilgi aşıladığını vurguladı. Çayırova Belediyesi hizmet binasının karşısında ilk şubesini açtıkları gençlik merkezi ve bilgi evinin ikinci şubesini Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete sunduklarını belirten Akbaş, gençlik merkezlerinde teknolojiden bireysel eğitimlere kadar gerekli hizmetleri verebildiklerini kaydetti.

 “ÇOCUKLAR BİLGİ EVLERİNDE MUTLU”

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde ki gençlik merkezinde bulunan bilgi evini ziyaretinde öğrencilerin mutluluklarını gördüğünü ve kendilerinin de mutluluk duyduğunu ifade Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, çocuklarla yakından ilgilendi. Kitap okuyan çocuklara her dönem yapılan oku-kazan yarışmasına davette bulunan Akbaş, aynı zamanda çocuklarla satranç oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.