Başkalarının hukukuna saygı duymuyorsunuz

Başkalarının hukukuna saygı duymuyorsunuz

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, CHP’nin kesin hesap üzerinden peşkeş imasına karşın, “Siyaset yapayım derken başkalarının hukukuna saygı duymuyorsunuz” dedi.

Çayırova Belediye Meclisi’nde 2019 yılı kesin hesabının görüşülüp oylandı toplantıda CHP Grubu’ndan Muharrem Gökçe’nin açıklamaları ile gelen eleştirilere iktidarın yanıtı da aynı sertlikte oldu. AKP Grubu adına konuşan belediye meclis üyesi ve Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, CHP Grubu’nun yarısına yakın kabul oyu verdiği kesin hesap üzerinden bir teşekkürünü de beklediklerini söyledi.

ARTI BÜTÇE YÖNETİMİN BAŞARISIDIR

Özel Kalem Müdürlüğü giderlerinin tamamının temsil ve ağırlamadan kaynaklanmadığını, yaklaşık 2 milyon TL’nin SGK primleri dahil personel giderlerinden oluştuğunu kaydeden Arıkboğa, “Bakmak istediğiniz yerden bakarsanız, farklı şeyler görürsünüz. 2019 yılının artı bütçeyle kapatılması bu yönetimin başarısıdır” dedi.

İMTİYAZLI HARCAMASI OLMAYACAK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, CHP’nin algıyla toplumu yanlış yönlendirme konusundaki tutumunun sürdüğünü öne sürüp bundan kısa vadede sonuç alabileceğini ancak uzun vadede feraset sahibi toplumun sandıkta gerekeni yapacağını ve yaptığını dile getirdi. Bağış ve yardımlardaki peşkeş iması ve vurgusu üzerine CHP’yi yargıya başvurup soruşturma açmaya davet eden Çiftçi, “Siyaset yapayım derken başkalarının hukukuna saygı duymuyorsunuz” diye konuştu. Çiftçi, Özel Kalem Müdürlüğü’nün imtiyazlı harcaması olmadığını ve olmayacağını kaydetti.

AYNI TERANELER!

Arıkboğa ve Çiftçi’nin ardından söz alan CHP’li meclis üyesi Halis Koç kesin hesaba getirdikleri eleştirilerde rakamları bu konuyla ilgili hazırlanan kitapçıktan aldıklarını belirtip özellikle yatırımdaki yetersizliğe işaret etti. Çiftçi ise aynı teranelerin tekrarlandığını öne sürüp peşkeş şüphesinde yargıya başvurma çağrısını tekrarladı.

DİĞER GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİYLE

Meclis toplantısında belediyeye ait işgalli, imar başvuruna başvurulan 169 metrekare yerin satışı, temizlik işleri müdürlüğünün göreve ve çalışma yönetmeliğinin revize edilmiş hali, pazarcı esnafı harçlarında erteleme ve indirim konuları oy birliğiyle onaylandı. İmar plan değişikliklerine iki itirazda ise süre uzatımına gidildi.

Mecliste ağustos ayı olağan toplantısının 04 Ağustos’ta gerçekleştirilmesinin karara bağlanmasıyla toplantı sona erdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.