Başiskele'ye yeni pazar yerleri

Başiskele'ye yeni pazar yerleri

Başiskele Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı M.Yasin Özlü, semt pazarlarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özlü, yeni dönemde modern pazarların sayısının artacağını müjdeledi.

31 Mart Yerel Seçimine sayılı günler kala rehavete kapılmadan Başiskele’de seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı M.Yasin Özlü, kentte sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmıyor. Bu kapsamda Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya ve yönetici kadrolarıyla birlikte ilçede kurulan semt pazarlarını gezdi.

YOĞUN İLGİ VARDI

Her gittiği yerde yoğun ilgi ve samimiyetle karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Yasin Özlü, gittiği pazar yerlerinde hemşehrilerinin büyük teveccühünü topladı. Özlü, ziyaretlerde esnaf hemşehrilerine hayırlı işler, bol kazançlar dilerken, alışverişe gelen vatandaşlarla da hasbihal etti.

YENİ PAZAR MÜJDESİ

Pazarcı esnafı ve halkla fikir alışverişinde bulunan Yasin Özlü, “Önceki dönemde olduğu gibi Başiskele’mize yaraşır, modern kapalı semt pazarları kazandırmaya devam edeceğiz. Esnafımız da vatandaşımız da daha rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabilecek. Planlarımızı ilçemizin 50 yıllık, 100 yıllık geleceğini düşünerek yapacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.