Başiskele’de 19 Mayıs satranç şöleni

Başiskele’de 19 Mayıs satranç şöleni

Başiskele’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutlamayı hedefleyen Başiskele Belediyesi, satranç turnuvasıyla gençleri bayram havasına erkenden soktu.

Başiskele Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle gençlere yönelik dolu dolu bir etkinlik takvimi hazırlayarak unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak. Kentte gençler bayram havasına 13 gün önceden girdi. Başiskele’de geleceğin hazinesi olan gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi “İyi ki Başiskele’de Gencim” sloganıyla hazırladığı etkinliklere satranç turnuvası ile başladı. Başiskele Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle Başiskele Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

SATRANCI SEVİYORUZ

Turnuvaya Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe protokolü, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut İlker Mete, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet Açıkgöz, Turnuva Başhakemi İsmail Çolak, yarışmacıların velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.