Başiskele Belediyesi’nden çocuklara bir müjde daha

Başiskele Belediyesi’nden çocuklara bir müjde daha

Başiskele Belediyesi, ilçenin her bir mahallesine vatandaşların talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeni parklar yaparak çocuklara güvenli ve modern yeni oyun alanları oluşturulmaya devam ediyor.

Başiskele’de geleceğin teminatı çocuklarımızın ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla belediye ekiplerince ilçenin genelinde zamanla eskiyen ve yıpranan parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, mahallelerde uygun bulunan alanlara yeni çocuk parklarının yapımı da sürüyor. Başiskele Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi Favori Sokak’ta yer alan boş arazi projelendirildi ve Favori Sokak Parkı için çalışmalar başladı.

KAMELYALAR VE BANKLAR KONULACAK

Yaklaşık 3500 metrekare alan üzerine yapılacak olan parkta, çocukların güvenle ve rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir kuleli 3 kaydıraktan oluşan oyun grubu ve 3 potalı basket sahası yer alacak. Ayrıca yetişkinlerin de güzel vakit geçirebilmeleri için kamelyalar ve banklar konulacak. Mavi Yeşil Başiskele’nin yeşiline yeşil katacak parkta daha sonra ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları da yapılacak. İlçede yeşil alanlara ve çocuklara büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de parkta gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özlü, teknik ekibinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.