Başına gelmeyen iş kalmadı

Başına gelmeyen iş kalmadı

 Gebze’de faaliyet gösteren Denizatı Petro Kimya şirketinin yönetim kurulu başkanı Ali Şafak Akmil iki yıl önce temmuz ayında fidye için evinin...

 

Gebze’de faaliyet gösteren Denizatı Petro Kimya şirketinin yönetim kurulu başkanı Ali Şafak Akmil iki yıl önce temmuz ayında fidye için evinin önünden kendilerini polis diye tanıtan kişeler tarafından kaçırılmıştı. Akmil’in şimdi de fabrikasının lojistik taşıma işini yapan, Körfez’de faaliyet gösteren 2 firma tarafından dolandırıldığı iddia ediliyor. İş adamı Ali Şafak Akmil’in cumhuriyet savcılığına giderek şikâyetçi olduğu öğrenildi. 

SORUŞTURMA AÇILDI 

 

Körfez Cumhuriyet Savcılığı, Akmil’in şikâyeti üzerine söz konusu şirketler hakkında soruşturma açtı. İddialara göre nakliyatçı firmalar, bazı şirket elemanlarıyla da işbirliği yaparak, taşımadıkları yükleri de taşımış gibi göstererek para aldı. Bu şekilde firmaların binlerece ton yükü taşımadıkları halde taşımış gibi gösterdikleri iddia edildi. Lojistik firmalarla işbirliği yapan iş yeri çalışanları hakkında da soruşturma açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.