Başhekim Güneş vatandaşa seslendi

Başhekim Güneş vatandaşa seslendi

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya hesabında, hala aşı olmakta kararsız kalanlara, “Aşı kısırlık yapmaz, Covid-19 kısırlık yapar” şeklinde seslendi

Sosyal medya hesabında yaptığı bilgilendirici ve uyarıcı paylaşımlar ile sık sık gündem olan Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş,  “AŞI.. AŞI DİYORUZ!” başlığı ile yine sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda,  aşı olmakta hala kararsız kalanlara seslendi. Başhekim Mustafa Güneş yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı. “Yaklaşık 15 gündür kıymetli baba ve annemin kovid süreci nedeniyle memleketim Elazığ'da pandemi sürecini ve aşı durumunu gözlemliyorum. Kıymetli annem ve babam 90 yaş üstü olmalarına rağmen yaşadıkları süreci aşıdan dolayı, babamın entübe olmadan yaşadığı yoğun bakım süreci hariç, yaş durumunu dikkate aldığımda şükürler olsun yine iyi geçirdiler.

 

“AŞI ÖLDÜRMEZ COVİD-19 ÖLDÜRÜR”

Eğer aşı durumu  söz konusu olmasaydı yoğun bakım süreci ve entübasyon kaçınılmazdı. Bu süreçte hastanede gözlemim şu ki, aşı programını tamamlamamış veya hiç aşı olmamışların oranı çok yüksek. Covid-19 bulaşlarda da aynı durum söz konusu Hatta aşısızların ifadesi şu; Keşke 7 defa aşı olsaydım da bu ağrıları çekmeseydim. Sonuç: Aşı karşıtlarının bilimsel karşılığı olmayan fikirlerini ve söylemlerini dikkate almayın Aşı öldürmez. Covid-19 öldürür. Aşı kısırlık yapmaz. Covid-19 kısırlık yapar. Siz siz olun beyninizi başkalarına satmayın Sizi fikir kölesine dönüştürmelerine  izin vermeyin Yoksa pişmanlık fayda vermez. Elinizdeki en değerli varlıklarımızı alır toprağa götürür.”

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.