Başçiftçi Ailesi'nde büyük acı

Başçiftçi Ailesi'nde büyük acı

Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclisi CHP Üyesi Halil İbrahim Başçiftçi’nin Covid-19 tedavisi süren annesi Nazife Başçiftçi vefat etti. Merhume; CHP Gebze İlçe yönetiminden Tuğçe Başçiftçi'nin de babaannesi idi

Covid-19; Başçiftçi ailesinden can aldı.

Kasım ayı ortalarında aileye kabus gibi çöken virüsten ötürü Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclisi CHP Üyesi Halil İbrahim Başçiftçi ile birlikte eşi ve kızı CHP Gebze İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tuğçe Başçiftçi de testleri pozitif çıkınca 10-14 gün süreyle evlerinde karantinada kalarak süreci atlatmıştı.

Virüs Başçiftçi Ailesi’nin büyüğü; Halil İbrahim Başçiftçi’nin annesi 89 yaşındaki Nazife Başçiftçi’ye de bulaştı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde bir süre entübe konusunda olan Nazife Başçiftçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve bugün sabah saatlerine karşı hayatını kaybetti.

Nazife Başçiftçi bugün sabah saatlerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında toprağa verilecek.

Merhum Adem Başçiftçi’nin eşi olan Nazife Başçiftçi; biri kız üç çocuk annesi ve sekiz torun sahibiydi.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet; başta Başçiftçi Ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.