“Başbakana destek zamanıdır”

“Başbakana destek zamanıdır”

 Kocaeli il genel meclis üyesi Sebahattin Malkoç yazılı basın açıklaması yaparak, “Bugünkü süreçte başta sayın başbakanımıza ve hükümetimize...

 

Kocaeli il genel meclis üyesi Sebahattin Malkoç yazılı basın açıklaması yaparak, “Bugünkü süreçte başta sayın başbakanımıza ve hükümetimize milli irade adına destek zamanıdır. Tam bağımsız bir Türkiye için tam zamanıdır. İtibarlı Türkiye için, lider ülke Türkiye için birlik ve beraberlik zamanıdır diyor tüm milletimizi bu asil duruşa destek için davet ediyorum” dedi.

 

Malkoç yaptığı açıklamada, “Bu ülkede satılmış olan üç beş siyasetli, üç beş işadamı ve basın yayın kuruluşları seksen milyonun sırtına binemeyeceklerdir. Bazı kişiler böyle gelmiş böyle gider düşüncesinde olabilirler. Ancak benim kanaatim 2002 ye kadar öyleydi. Bugün diyorum ki böyle geldi ancak böyle gitmeyecek. Artık milletimizin iradesi bu ülkede hâkim kılacak.  Artık o şanlı, itibarlı yeni Türkiye’yi göreceğiz 2023'de. Bir gün sonrasını göremeyen taşeron siyasetçiler tabii ki 2023’leri, 2071’leri hayal edemezler. Bu hedef için Türk milleti iradesinin önünde artık duramayacaklardır. Ülkemizin bekası için artık bu millet sağcılık solculuk, İslamcılık, mezhepçilik argümanlarına kanmayacaktır. Çünkü ülkemizin ve milletimizin geleceği çıkarcı gruplardan ve taşeron siyasetçilerden önemlidir” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.