Başbakan Kocaeli'ndeydi

Başbakan Kocaeli'ndeydi

Sakarya’da bir dizi açılış törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün öğleden sonra Cengiz Topel Havalimanı’na indi. Cuma namazını...

Sakarya’da bir dizi açılış törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün öğleden sonra Cengiz Topel Havalimanı’na indi. Cuma namazını Ankara'da kıldıktan sonra yola çıkan Başbakan Erdoğan, AKP İl Teşkilatı ve ilçelerden otobüslerle gelecek olan partililer tarafından karşılanacaktı fakat güvenlik gerekçesiyle karşılama programı iptal edildi. Karşılama programı iptal edilmesine rağmen Kartepe AKP İlçe Teşkilatı, Cengiz Topel Havaalanı'nda Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için toplandı. Polis ekipleri alanda geniş güvenlik önlemleri alırken basın mensupları ise içeri alınmadı.

MOLA VERMEDEN GİTTİ
Eşi Emine Erdoğan ile gelen Başbakan Erdoğan'ı çok sayıda vatandaş ve partililer karşıladı. Başbakan, otobüsten vatandaşları selamladı. Karşılamaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, vali Ercan Topaca, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın yanı sıra çok sayıda partili yönetici ve vatandaş katıldı. Başbakan Erdoğan programlarına katılmak üzere ayağını tozuyla uçaktan iner inmez direk Sakarya'ya geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.