Başarının Sırrı; Karşılıksız Sevgi

Başarının Sırrı; Karşılıksız Sevgi

Beylikbağıspor’da sırasıyla kalecilik, antrenörlük ve son olarak mevcut başkanlığını yapan Ümit Fatih Yalsız bu günlerde ayrı bir gurur yaşıyor.

U14 ve U16 takımlarıyla Kocaeli’de güçlü rakiplerini geride bırakıp Türkiye şampiyonasında Bölgemizi temsil edecek olan Beylikbağıspor’da Başkan Ümit Fatih Yalsız, başarılarının sırlarını sıraladı. 
Bu sezon A takımla yeniden liglere dönerek şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olan Beylikbağıspor Altyapı takımlarıyla yine zirvede yer almayı başardı. 
BAŞKAN YALSIZ; DOĞRU EĞİTİM BAŞARIYI GETİRİYOR 
Beylikbağıspor kulübü olarak uzun yıllar yapmış olduğumuz altyapıdaki yatırımın meyvelerini almaya başladıklarını kaydeden Beylikbağıspor Başkanı Ümit Fatih Yalsız şu ifadelere yer verdi ; ‘Bölgemizdeki doğal yeteneklerin ortaya çıkarılması ve Türk futboluna kazandırılması adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Önceliğimiz daima altyapıda doğru eğitim programları ile ahlaklı bir nesil yetiştirerek vatanına,milletine hayırlı birer insan olabilmelerine vesile olmaktır. 
Hayata geçireceğimiz projelerimiz ile Beylikbağıspor kulübünün önümüzdeki yıllarda Atakım ve altyapı da marka olması yönünde ciddi adımlar atmaktayız. İlerleyen zamanlar da projelerimiz hakkında kamuoyuna detaylı bilgilendirme yapacağız.Bizler spor adamları olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza nasıl sportif anlamda hazırlıyorsak akademik eğitim, manevi ve ahlaki anlamda da donanımlı bir şekilde hazırlamalı onların geleceklerine doğru bir şekilde yön verme gayreti içerisinde olmalıyız’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.