BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKANA ZİYARET

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKANA ZİYARET

Gölcük’ te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün...

Gölcük’ te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün birlikte gerçekleştirdiği okullar arası satranç turnuvasında derece giren Hisareyn İlköğretim okulu öğrencileri , Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti . Satranç turnuvasında dereceye giren Hisareyn İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ali İnal, Ömür Selçuk, Kübra Nalci, Süleyman Aslan, Yusuf Pizman, Berkcan Akçair, Kerimcan Ay, ziyarette hazır bulundu. Turnuvada başarı elde eden öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Ellibeş, gençlerle bir süre sohbet etti.

KUPAYI GETİRDİLER

Sporun her dalında olduğu gibi satranca da destek verdiğini belirten Başkan Ellibeş “Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Son dönemlerde Gölcük’te satranç branşına olan ilgi bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Çalışmalara destek verecek ortamların hazırlanması noktasında da yerel yönetim olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çaba sarfedeceğiz” dedi. Okul müdürleri Hikmet Altun’nun da hazır bulunduğu ziyarette, makama kupalarıyla gelen öğrenciler ziyaret anısına Belediye Başkan Mehmet Ellibeş ile fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.