Başarılı polislere ödül

Başarılı polislere ödül

 Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 2013 yılında görevinde üstün gayret ve başarı gösteren personellerin ödüllendirilmesi için...

 

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 2013 yılında görevinde üstün gayret ve başarı gösteren personellerin ödüllendirilmesi için bir yemek düzenlendi.  Dönerci Metin Usta’da düzenlenen yemeğe GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vehbi Hocaoğlu ve yönetim kurulu ile iş adamları katıldı.

Ödül törenine geçilmeden önce konuşma yapan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, “Göreve geldiğimizde binamızda çok sayıda eksiklik vardı. Elektronik anlamda ciddi sıkıntılar söz konusuydu. 80 tane bilgisayar ve 40 tane telsiz aldık. Müdürlük binasını yeniden bakım aldık ve birçok değişikliğe imza attık.  Cumhuriyet Karakolunu çevik kuvvetin olduğu yere taşıyacağız. Binadaki tadilat çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yılda inşallah AB standartlarında bir karakolu ilçemize kazandırmış olacağız. Beylikbağı Şehit Faruk Aslan Karakolu’nu yeniden dizayn ettik. 10 gün içerisinde burada çalışmalarımız tamamlanacaktır” şeklinde konuştu.

ÖDÜL ALAN POLİSLER

 

Müdür Güner Yılmaz’ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Polis memurlarına küçük altın ve çeşitli hediyeler verildi. Gecede ödül alan personeller şunlar: Burhan Çiçek, Yahya Özçelik, Yusuf Karınlı, Yusuf Çalışkan Yavuz Tarbak, Şaban Okay Karakan, Alpay Büyük, Beysefa Düğün, İbrahim Algül, Ekrem Çakır, Halit Murat Pişkin, Cengiz Güven, Mehmet Nuri Koraltan, Nedim İşler, Erhan Demirhan, Hasan Gülmez, Emre Akkurt, Ekrem Ekici.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.