BAŞARI İÇİN AGRESİF OLMAK ŞART

BAŞARI İÇİN AGRESİF OLMAK ŞART

YORUM HABER/GÜVEN ÇAĞLAYANÇayırovaspor’da 6 maçlık galibiyet serisinin mimarları Vahdet Kılıç ve Şevket Külte’dir. Erol Çağlın gibi idealist,...

YORUM HABER/GÜVEN ÇAĞLAYAN

Çayırovaspor’da 6 maçlık galibiyet serisinin mimarları Vahdet Kılıç ve Şevket Külte’dir. Erol Çağlın gibi idealist, modern futbol felsefesi olan, üst düzey motivasyon hocasını göreve getirdiler.

Erol Çağlın hem kendi geleceği hem de bölgedeki antrenörlerin geleceği adına önemli bir misyon üstlendi ve başarıyla bunu yürütüyor. Oyuncu grubu baştan aşağı karakterli ve maçın başından sonuna kadar savaşan futbolun doğrularını yapmaya gayret eden bir takım, 6 maçlık müthiş bir seri bunların eseri. Bu güzel gidişatın sonu mutlu bitmeli.

EFENDİLİK DE BİR YERE KADAR

Süper amatör lig play-off grupları her zaman zor geçmiştir. Orada çok iyi futbol oynayan değil, daha iyi kavga eden, daha çok çirkeflik yapan, rakibini daha çok psikolojik baskı altına alan takımlar başarılı olmuştur.Sultanorhanspor yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcu grubuyla bunların hepsine tamamen ters. Yönetim rakip ayırmaksızın her takımı gayet güzel ağırlıyor. Takımlar sorunsuz bir şekilde geliyor. Kendi sahalarındaymış gibi oynayıp gidiyorlar. Bir tane küfür yok. Ancak deplasmanlarda hiçte öyle değil.

Sultanorhanspor’un net amacı; Bölgesel Amatör lige çıkmaksa; devre arası transfer döneminde; kaleye, stopere ve ileriye tecrübeli, kaliteli kora kor mücadele eden ve oyunu kuralına göre oynayan 3 nokta transfer yapmalıydı. Ayrıca maçlarda daha agresif ve sert oynamalı. Amaç; bu sezon çıkmasak ta olur, geleceğe yatırım yapmaksa bu kadar masrafa gerek yoktu diye düşünüyorum. 

3 maçta alınan 2 mağlubiyete rağmen Sultanorhanspor hala bir umut vadediyor.Şu detayında önemsenmesi gerek; Süper amatör lig play-off grubunda şampiyon olan takım gelecek sezon BAL ligine katılacak imkanı olmazsa ve katılamasa bile. Gebze’den herhangi bir takımın BAL ligine çıkmasını istemez. Bunun örneği var. Lobi denilen bir gerçek var. İyilikler hak edenlere, anlayanlara yapılmalı.

GENÇLERİN UMUDU BEYLİKBAĞISPOR

Beylikbağıspor bu bölgede gençlere en doğru yatırımı yapan kulüplerin başındadır. Her yıl 500 genci sokaktan spora kazandırıyor. Bir çok genci kötü alışkanlıklardan koruyor. Saygılı olmayı, takım ruhu içinde hareket etmeyi öğreniyorlar. Aralarından çıkan yetenekli futbolcularda profesyonel olma noktasında üst liglere gönderiliyor. Beylikbağıspor’un genç milli takımlarda oyuncusu var. İzmit şampiyonu olarak Türkiye şampiyonalarında Gebze’yi başarıyla temsil ediyorlar. Desteği sonuna kadar hak ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.