Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Gizlilik içinde yürüteceğiniz her türlü başarıya ulaşacaktır. Yapacağınız...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Gizlilik içinde yürüteceğiniz her türlü başarıya ulaşacaktır. Yapacağınız işleri bir süre kimseyle paylaşmak istemeyebilir, gizlilik içinde yürütebilirseniz.

İlişkiler arenası bir parça zorlu gelebilir, partner veya ortağınızla didişebilirsiniz. Bu hafta kendinizi garip bir rekabet içinde bulabilirsiniz. Daha sağlam, güvenilir kaynaklar ile ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Biraz daha kendinize dönme ve yalnızlık temaları ağır basacak olsa da şu birkaç haftalık süreci yaşamdan tam olarak beklentiniz nedir, kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz özellikler nelerdir bunları düşünüp sorgulayabilirsiniz. Ayrıca sigara gibi kötü alışkanlıkları da bırakmak için gerekli manevi gücü kendinizde bulabilirsiniz. Evet aslında bu etkileşim manevi güç gerektiren, yapmayı düşündüğünüz ne varsa yapmanıza yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.