Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Beklenmedik ve aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, borç,...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Beklenmedik ve aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, borç, finansal bir krize işaret edebilir. Para konuları yüzünden birileri ile sağlam bir tartışma içine girmeniz gerekebilir.

Bankacınızın, muhasebecinizin…vb yaptığı bir hatadan dolayı faturası size ağır bir şekilde de çıkabilir. Kısacası bu dönemde maddi olarak kontroller sizde pek olmayabilir. Enerjinizi krediler, borçlar, ev, aile, yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konulara kanalize edebilirsiniz. Ev almak, satmak, toprak ve arsa gibi işlerle ilgilenmek, olası sorunları çözmek için uygun bir hafta. Hafta boyunca belki de dostlarınızın, arkadaşlarınızın yönlendirmesi ile parasal bir konuda korkusuzca risk alabileceksiniz. Sizi saran korkularınız, endişeleriniz her ne varsa onların üstesinden de rahatlıkla gelebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.