Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz. Keza çocuk sahibi iseniz onunla...

 

Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz. Keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgili de olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz.

Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. Kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın. Riskten uzak durun. Özel hayatınızda güç uygulamamaya, karşınızdaki insanın özel alanına gereksiz yere çok fazla müdahale etmemeye özen gösterin. Hafta boyunca normalde size iyi gelen hobiler ve uğraşlarınız neler ise onlara yönelin. Ruhunuzu rahatlatın, zevk aldığınız uğraş ve konulara yönelin.

Libidonuz biraz artabilir. Cinselliğin çok daha yoğun olduğu ilişkilere çekilebilirsiniz. Fakat hayatınızı riske atacak her türlü tehlikeli aktiviteden de uzak durun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.