Başak Burcu 2017 Genel

Başak Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuAŞK SANA UĞRAMAZ MI?Aşk sana uğramaz mı? Uğrar ama ne zaman?Şubat 2017’de evlilik alanında Güneş tutulacak.  O zamana...

Su Karakuş Astroloji Yorumu

AŞK SANA UĞRAMAZ MI?

Aşk sana uğramaz mı? Uğrar ama ne zaman?

Şubat 2017’de evlilik alanında Güneş tutulacak.  O zamana kadar bir sevgilin varsa, sana uygunsa evlilik düşün. Yılın en iyi dönemlerinden birini kaçırma.  O günlerde evliliğe hazır değilsen 23 Eylül’ü kaçırma. 20 Eylülde bir yeniay doğuyor. 23'ü hafta sonu ve etkisi sürüyor. Şimdiden yerini ayır. Merkür, Venüs ve Mars’ın burcuna güç verdiği nadide bir gün. İlişkini bu 3 gezegen belirleyecek ve eşin seni, senin Onu sevdiğinden daha çok sevecek. 

Yalnızsan Eylülde her nikah davetini değerlendir. Tanış, konuş, çekinme. Eylül’de  o kadar çekici görüneceksin ki biri mutlaka etrafında pervane. Seçimini yaparken de ince eleyip, eleştirme. 

Bir ilişkin var ve evlilik istiyorsan 5 yıldızlı tarihin 3 Aralık! Evlilik alanının planeti Neptün, bolluk bereket gezegeni Jüpiter’le birlikte sana şans verecek. Böyle bir anda kurulan evlilikte elbette uğur getirecek. 

21 Aralık geldiğinde Satürn aşk alanına yerleşiyor. Ve ciddi bir ilişkiye hazır hissedecek, sorumluluk alabileceksin. Yalnızsan birinden etkilenmek bu konumda zor olabilir. En azından aşk yaşamak için 21 Aralık öncesini değerlendir.

2017 bittiğinde hala yalnızsan gerilme. Ocak 2018 ortalarında muhteşem bir yeniay doğacak. Plüton, Satürn, Güneş ve Ay aşk alanını şenlendiriyor. Bu kadar yoğun gezegen desteği varken aşık olamamak imkansız. 

JÜPİTER PARA ALANINDA ŞAKA MI?

Sana diyecekler ki “Jüpiter para alanında, çok kazanacaksın, saklamaya küp bulamayacaksın”. İnanma! Jüpiter evet para alanında ama çok sevimsiz açıları var, parasızlık bile çekiyor olabilirsin bu satırları okurken. 

2017’de bu böyle gitmeyecek elbette. Yine de Mart’a dikkat et, Ağustos’a hazırlıklı ol, Eylül’e kahretme. Arada mutlu günlerinde olacak ve Ekimden itibaren her şeyi güllük gülistanlık yaşayacaksın. 

İşsizsen 19 Ekim yeniayı sana şahane bir iş fırsat sağlayabilir.  O zamana kadar ufak tefek işlerde oyalan. En iyi anladığın konuda çalışmaya gayret et. Ekimden itibaren tanınmaya başlayacaksın. Şöhretin tadını çıkaracaksın. Biraz da sabret.

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Satürn aşk alanına geçmeden bir ilişkiyi başlat.

-Neptün-Jüpiter arasında şahane bir açı oluşacak kaçırma, evliliği veya ortaklığı düşün. 

-Mali konularda sonbahara kadar temkinli ol, harcama, gerekirse daha mütevazi bir yaşam planı hazırla.

Instagram & twitter & facebook: sukarakus​

www.sukarakus.com

 

 

 

“Kaynak : Trendus”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.