BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

Haftaya başlarken maddi beklentilerinizle ilgili bazı sorunlar gündeminizde büyük yer kaplayabilir. Finansal sorunlarınıza çözüm bulmak adına arayışlarınızı...

Haftaya başlarken maddi beklentilerinizle ilgili bazı sorunlar gündeminizde büyük yer kaplayabilir. Finansal sorunlarınıza çözüm bulmak adına arayışlarınızı daha da yoğunlaştırabilirsiniz. Maddi projelerinizin sonuçları motivasyonunuzu düşürmemeli ve bu süreci güçlü bir duruşla atlatmalısınız.

Hafta ortasından itibaren yakın çevre iletişimleriniz hız kazanıyor olacak. Yakın arkadaşınızla aranızda bazı kıskançlık gibi ya da bencillik gibi duygular sorun teşkil edebilir. İletişimlerde agresyona dikkat. Çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bir takım yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz ya da kendinizi ifade etmek durumunda kalacağınız olayları yönetmeniz gerekebilir.

Özellikle kariyerde kadınlarla olan ilişkilerinize ekstra dikkat etmenizde fayda var. Baskı altında hissettiğiniz her konu için uzlaşma yollarını denemelisiniz.

Hafta sonu aile ve kariyer aksında oluşacak bazı kararlar geleceğinize yön verecek cinsten olabilir.

Haftanın Mottosu:

Eleştiri insana hoş gelmeyebilir ama gereklidir. Ağrı ile aynı işi görür, çünkü ağrı da vücutta bir arıza olduğunu haber verir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.