BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

Haftanız karşınız gelen hızlı konularla, Dolunay etkisiyle başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Göz önünde olacağınız ortamlarda rahatlamaya...

Haftanız karşınız gelen hızlı konularla, Dolunay etkisiyle başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Göz önünde olacağınız ortamlarda rahatlamaya ihtiyacınız var. Kendinizi bu aralar işinize verecek, aile hayatınızdaki zorlanmaları çalışarak unutmayı isteyeceksiniz. Maddi kazançlarınız sizi kamçılıyor. Eski konuların üzerinden geçeceğiniz bir hafta olabilir. Bu hafta özellikle Çarşamba günü bir aile konusu, ev mevzusu yeniden üzerinden geçilmek üzere karşınıza gelebilir. Maddi konulardaki girişimci yönünüzle ailevi bir konuyu kolaylıkla halledebilirsiniz. Arabuluculuk yapmak önem kazanabilir. Haftasonu enerjiniz değişiyor.

Mücadele alanlarınızı yakın çevrenizdeki olaylara kaydırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizin hareketlerinizden ve enerjinizden etkilenebilir. Hızlandığınız için herkesin sizin gibi olmasını bekleyebilirsiniz. Tartışmalara ve inatlaşmalara dikkat edin. Pazar günü, aile ilişkilerinizde gerçekçi olun. Kolay aldanmaya açıksınız. Karşı tarafı gözünüzde gereksiz yere yüceltmemeli, oluşacak olaylara karşı net yaklaşımlar sergilemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.