Barışta elektrik veremiyor. "Savaşırsak" ne yapacak

Barışta elektrik veremiyor. "Savaşırsak" ne yapacak

Özelleştirildiğinden bu yana TT dahil olmak üzere yatırım yapıyormuş gibi yapan SEDAŞ, Bayramoğlu Ada’yı da felç etti. Barışta elektrik veremeyen, olası "savaş"ta nasıl verecek. Darıca BM Üyesi Sarıtoprak konuyu BM'nin aralık ayı toplantısına taşıyacak

Türkiye’de üstelik ülke güvenliği açısından risk taşıyan konularda dahi özelleştirme fiyaskolarının ardı arkası kesilmiyor. SEDAŞ bırakın olası bir savaş dönemini, barış döneminde dahi sorumlu olduğu bölgenin elektrik hizmetini yerine getiremiyor. Özelleştirildiğinden bu yana TT dahil olmak üzere yatırım yapıyormuş gibi yapan SEDAŞ, Bayramoğlu Ada’yı da felç etti. Darıca Belediye Meclisi CHP Üyesi Özkan Sarıtoprak konuyu belediye meclisinin aralık ayı toplantısına taşıyacak

İKİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. CHP Darıca İlçe Başkanlığı Bayramoğlu Mahalle Temsilciliği’nde gerçekleştirilen toplantıda Covid-19 kuralları nedeni ile sınırlı sayıda mahalleli katıldı. Toplantıda Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi. Mahallede ATM eksikliği olduğunu, fiber internet olmadığını aktaran mahalle sakinleri sorunlarını yetkili mercilere ulaştırılması için Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak’tan yardım istedi.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN SON BULMASINI İSTİYORUZ

Toplantıda CHP Darıca İlçe Başkanlığı Bayramoğlu Mahalle Temsilcisi Hülya Aşçıoğlu bir konuşma yaparak, “Bayramoğlu ve Piri reis Mahalleleri olarak yaptığımız tüm başvurulara rağmen fiber internet altyapısı mahallelerimize yapılmadı. Bu konu ile alakası imza topladık ancak yatırımların 2023’te yapılacağını öğrendik. Yazlıkçıların büyük ekonomik destek sağladığı mahallelerimiz ne yazık ki yatırımlardan uzak kalıyor. Kış aylarında ise tarihi ağaçların dallarının elektrik tellerine çarpması nedeni ile elektriklerimiz sürekli kesiliyor. Mahalleli bu konudan çok şikayetçi. Elektrik kablolarının yer altına alınmasını ve mahallemizde yaşanan kesintilerin son bulmasını istiyoruz. Elektrik kesintileri yüzünden elektronik aletlerimiz bozuluyor ve büyük bir maddi kayıp yaşıyoruz. Buraya gelerek mahallemizin sorunlarını dinleyen Özkan Bey’e teşekkür ederiz” dedi.

MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİM

Toplantıda bulunan mahalle sakinlerinin ve partililerin sorunlarını dinleyen Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Talepleriniz doğrultusunda elektrik kesintilerine son vermek üzere elektrik kablolarının yer altına alınması için bu konuyu belediye meclisi gündemine taşıyacağım. Elektrik kablolarının yer altına alınmasını konusunu yatırım planları arasına alması için de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a talepte bulunacağım. ATM eksiklikleri ve fiber internet konusunu da yetkili mercilere taşıyarak en kısa zamanda bu sorunun da çözüme kavuşması için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.