“Barışı ve demokrasiyi hayatın tüm alanlarına hâkim kılmalıyız”

“Barışı ve demokrasiyi hayatın tüm alanlarına hâkim kılmalıyız”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında barış ve demokrasi vurgusu yaptı.

Tahsin Tarhan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Bu yıl Kurban Bayramı’nı salgın için alınan tedbirlerin maske ve mesafe ile sınırlandığı, aşılama sürecinin devam ettiği bir yandan da salgında yeni varyantların ortaya çıktığı ve yayıldığı bir ortamda karşılıyoruz.  Ülkemizde yaşanan sorunlar sadece salgınla sınırlı değil, kötü yönetimin getirdiği ekonomik kriz, yoksulluk ve işsizlik, çevre sorunları, afetler ve düzensiz göçün getirdiği sorunlar ile halkımız karşı karşıya kalmıştır. İşçi, memur, emekli, çiftçi, sanayici, esnaf ve öğrenciler kısacası bu ülke topraklarında hayatını kazanmak ve geçinmek için emek veren herkes ülkenin geldiği durumdan şikâyetçidir. Bir avuç mutlu azınlık dışında herkes Bayramı buruk karşılamaktadır.

“GÜNÜMÜZE IŞIK TUTMAKTADIR”

Ancak elbette ki umutsuzluğa kapılmanın da zamanı değildir. Ülkemiz demokratik bir hukuk devletidir. Bu kötü gidişata dur demenin yolu demokratik yollarla yapılacak seçimden ve kurulacak sandıklardan geçmektedir. Halkımız yaşanan tüm sorunların çözümünde çaresiz değildir aksine çare kullanacakları oylar ve yapacakları seçimle halkın bizzat kendisidir. Ülkemiz için, geleceğimiz için durmadan ve yorulmadan çalışmak Ulu Önder Atatürk’ün bize bıraktığı en önemli mirastır. Onun ‘Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdur’  sözü günümüze ışık tutmaktadır. Bu vesileyle barışın ve demokrasinin hayatın tüm alanlarına hakim kılındığı bir ülke ve dünyaya kavuşmak dileğiyle bayramınızı en samimi duygularımla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmamızı temenni eder sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Haber: Abbas ÇAKAR

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.